Femeie dată dispărută după ce a plecat cu fiica ei dintr-un centru...

Femeie dată dispărută după ce a plecat cu fiica ei dintr-un centru maternal. Dacă o vezi, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1161554701">

Poliţiştii din Hunedoara o caută pe Andreea Bianca Guţ, în vârstă de 22 de ani, dată dispărut ieri, în jurul orei 19, în urma sesizării unei femei.

Femeia a plecat din Centrul Maternal situat în municipiul Hunedoara, împreună cu fiica sa Sofia Dariana Guţ, în vârstă de de 1 an, și nu s-au mai întors până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,62 cm, greutate 70 kg, păr de culoare șaten, lung și desfăcut, ochi căprui, ten măsliniu, îmbrăcată cu trening de tip camuflaj, iar fiica sa purta un trening de culoare închisă, are părul blond, ten deschis.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii persoanei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.