Noul drog inventat de doi tineri capturați de jandarmi. Ce substanțe au...

Noul drog inventat de doi tineri capturați de jandarmi. Ce substanțe au folosit

0
DISTRIBUIȚI

Doi tineri de 17 și 19 ani au fost prinși de jandarmi într-un parc din Râmnicu Vâlcea având asupra lor substanțe interzise. Unul dintre tineri le-a spus jandarmilor că a preparat singur substanțele, folosind fragmente vegetale îmbibate cu acetonă și spray pentru insecte.

Marți după-amiaza, doi tineri de 17 și 19 de ani, care se aflau pe o bancă din cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea, la vederea echipajului de jandarmi, s-au ridicat brusc și au încercat să evite contactul cu forțele de ordine, comportându-se suspect.

Ulterior, jandarmii vâlceni i-au oprit și legitimat, după care au efectuat un control corporal preventiv, în urma căruia au descoperit, asupra unuia dintre tineri, fragmente vegetale suspectate că ar putea fi interzise, precum și un cuțit.

„La întrebarea privind proveniența acestor fragmente vegetale, tânărul a explicat jandarmilor că le-a pregătit el însuși.


Conform declarației sale, acestea ar fi plante îmbibate cu acetonă și spray pentru insecte, pe care intenționa să le consume singur, folosindu-le pentru a-și confecționa o țigară”, transmite Jandarmeria.

Actele întocmite, împreună cu substanțele și cuțitul confiscate, vor fi predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea, pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.