Un bărbat cu funia la gât și butelia lângă el amenință că...

Un bărbat cu funia la gât și butelia lângă el amenință că se aruncă de pe un bloc din Timișoara UPDATE Bărbatul a fost convins să coboare

0
DISTRIBUIȚI

Echipajele de urgență ale ISU Timiș au fost mobilizate luni seara, puțin înainte de ora 19:00, în urma unui apel la 112, pe strada Traian Novac din Timișoara, în zona Circumvalațiunii, unde un bărbat amenință că se aruncă de pe acoperișul unui bloc cu patru etaje.

„La locul evenimentului s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentului 1 și 2 de Pompieri Timișoara: două perne de salvare, o autospecială de lucru cu apa si spumă, o autoscara mecanică S42, două ambulanțe SMURD tip B cu 13 pompieri.


La sosirea echipajelor la locul evenimentului s-a constatat că un bărbat, care se deplasa pe marginea acoperișului blocului, amenința că se aruncă în gol. Echipajele au acționat pentru amplasarea pernelor de salvare”, a transmis ISU Timiș.

„La data de 2 octombrie 2023, în jurul orei 18:43, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, amenință că se aruncă de pe acoperișul unui bloc cu patru etaje, situat pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara. La fața locului se află trei echipaje de poliție, echipa de negociatori din cadrul IPJ Timiș și pompieri ai ISU Banat”, a comunicat IPJ Timiș.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE După aproximativ cinci ore, bărbatul a fost convins să coboare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.