Autoritățile în alertă. O femeie care a primit amenințări a anunțat că...

Autoritățile în alertă. O femeie care a primit amenințări a anunțat că a găsit un dispozitiv necunoscut pe mașină UPDATE Circulația a fost reluată

0
DISTRIBUIȚI

Alertă pe o stradă din Arad, unde o femeie care a fost amenințată cu moartea a găsit un dispozitiv străin montat pe mașina sa.


La fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști, jandarmi și pompieri, care au stabilit un perimetru de siguranță și au început evacuarea clădirilor din zonă.

„Polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul ca o femeie, din Arad, ar fi amenințată, iar pe unul din automobilele acesteia s-ar fi montat un dispozitiv străin. Zona a fost asigurată, peroanele din imobilele din zona în curs de evacuare, fiind constituit un perimetru de siguranță. Traficul a fost blocat pe toată strada. A fost solicitată echipa de pirotehniști”, a transmis IPJ Arad.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Pirotehniștii nu au găsit nimic suspect în locuința sau mașina femeii, care este o fostă judecătoare. „Mașinile familiei, precum si imobilul, au fost verificate, nefiind găsit niciun dispozitiv suspect. Circulația a fost reluată”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.