Dosar penal pentru trei tineri care au încercat să treacă granița cu...

Dosar penal pentru trei tineri care au încercat să treacă granița cu doi cățeluși fără documente corespunzătoare

0
DISTRIBUIȚI

Trei tineri din județele Arad și Timiș s-au ales cu dosar penal după ce au încercat să treacă granița cu Ungaria transportând doi pui de bichon maltez cu acte false.

„Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost seiszați, în ziua de 12 noiembrie, de polițiștii din Punctul de Trecere al Frontierei Turnu, despre faptul că trei bărbați încearcă să iasă din România cu documente susceptibile a fi false.


La fața locului, au fost identificați trei tineri, cu vârste între 23 și 25 de ani, din județele Arad și Timiș, care transportau două exemplare de metis de bichon maltez, de aproximativ o lună, pe care intenționau să-i intruducă în țara vecină. Cei în cauză au prezentat două carnete de sănătate, susceptibile a fi false”, a transmis IPJ Arad.

Cățeii au fost ridicați în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și despărțirea puilor de mamă înainte de vârsta de 8 săptămâni în vederea comercializării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.