O nouă ediţie a Acţiunii de Crăciun marca Druckeria. Cum poţi ajuta

O nouă ediţie a Acţiunii de Crăciun marca Druckeria. Cum poţi ajuta

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Suporterii timişoreni organizează şi în acest an tradiţionala „Acţiune de Crăciun” prin care sprijină familiile mai puţin avute din Banat. Asociaţia Suporterilor Timişoreni „Druckeria” cere sprijin pentru ca sărbătorile să fie mai plăcute pentru cât mai mulţi copii. Iar doritorii pot efectua donaţii.

„Dăm startul pregătirilor pentru Acțiunea de Crăciun din acest an, eveniment tradițional prin care ne propunem să ajungem la cei nevoiași din Timiș cu alimente, jucării, produse de igienă personală, electronice și multe altele.


De 14 ani facem bine în preajma sărbătorilor. Pregătirile implică multă muncă și multe resurse, nu am putea reuși fără sprijinul vostru!”, se arată în anunţul druckerilor.

În acest an donaţiile se pot face mai uşor prin intermediul platformei WhyDonate. Vor fi  trei zile ale acțiunii iar voluntarii se pregătesc încă de pe acum. Implicaţi sunt peste 100 de voluntari, care, precum în fiecare an, se ocupă şi de pregătirea pachetelor, sortarea şi livrarea lor.

Pe lângă numeroasele sate vizitate cu jucării, alimente şi alte obiecte necesare oricărei gospodării, druckerii au mai reuşit prin intermediul Acţiunii de Crăciun să renoveze salonul de nou născuţi la Maternitatea Bega și au construit un loc de joacă la Clinica de Pediatrie, în locul unui spațiu folosit ca loc de fumat.

Se pot folosi în continuare şi metodele clasice de donare, direct în conturile bancare sau Revolut:

LEI –

EUR – (Swift RZBRROBU)

GBP – (Swift RZBRROBU)

Revolut – @smiley1921 – +40723951775 – Adrian Serețan (secretar Druckeria).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.