Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost dat în urmărire după...

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost dat în urmărire după ce a fost condamnat la închisoare

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1248644207">

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost dat în urmărire, potrivit site-ului Poliției Române, după ce a fost condamnat la o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare.

Poliția Română l-a dat în urmărire pe Cătălin Cherecheș.

„Condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de luare de mită în formă continuată”, potrivit Poliției Române.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au primit vineri de la instanță un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, emis „pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare”, pentru luare de mită în formă continuată.

„Astfel, polițiștii efectuează verificări, în vederea depistării bărbatului”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Maramureș.

Vineri, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.