SCM Politehnica, succes nescontat acasă, la limită, cu CSM Bucureşti

SCM Politehnica, succes nescontat acasă, la limită, cu CSM Bucureşti

0
DISTRIBUIȚI
Foto: handbal.scmtimisoara.ro

SCM Politehnica a oferit ieri o surpriză neaşteptată, câştigând acasă, la limită, scor 19-18 (12-10) cu CSM Bucureşti, formaţie aflată în lupta pentru podium.

Handbaliştii alb-violeţi au luptat din greu pentru a obţine cea de-a treia victorie din acest sezon.


Partida a fost echilibrată pe tot parcursul, cu un scor mic şi strâns. Bucureştenii au condus în două rânduri pe parcurs, cu 3-2 şi 17-16. Până la urmă un gol reuşit de veteranul Marius Sadoveac, cu 19 secunde înainte de final, a decis soarta punctelor. Portarul Tomislav Stojkovic, cu 17 intervenţii salvatoare în total, a apărat apoi o minge la aruncarea francezului Schneider.

„Aproape de mijlocul sezonului, am obținut o victorie foarte-foarte importantă. Le-am arătat tuturor, suporterilor din sală și celor care ne-au urmărit la TV, că am acționat 60 de minute ca o adevărată echipă. Îmi felicit colegii și staff-ul și sper să continuăm pe acest drum”, a declarat Antonio Pribanic.

SCM Poli (marcatori): Marjanovic 5 goluri, Sadoveac, Cîmpan – câte 4, Pribanic 3, Szabo, Trif, Ignat – câte un gol. Portar: Stojkovic 17 parade din 35 de aruncări.

Pentru handbaliştii alb-violeţi nu a fost prea mult timp de sărbătorit, astăzi Poli se deplasează deja spre locaţia desfăşurării următorului joc. Mâine, de la ora 18.00, e programat duelul din deplasare cu Minaur Baia Mare, din runda a 13-a, ultima a turului de campionat. SCM Politehnica ocupă locul 11, cu 11 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.