Atac în stil mafiot: Maşina directorului general de la Pieţe SA Timişoara,...

Atac în stil mafiot: Maşina directorului general de la Pieţe SA Timişoara, incendiată în faţa casei UPDATE Reacţia lui Mirel Pop

0
DISTRIBUIȚI

Incident grav în cursul nopţii trecute în Timişoara. Directorului general de la SC Pieţe SA Timişoara, Mirel Pop, i-a fost incendiată maşina de serviciu în faţa locuinţei.

În jurul orei 2:58 a fost semnalat prin apel la 112 faptul că un autoturism arde pe strada Basarabia, din Timişoara. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri de la Detaşamentul 2 Timişoara. Incendiul la autovehiculul marca Dacia Duster se manifesta generalizat, iar pompierii au reuşit să-l stingă în scurt timp.

Cauza probabilă a incendiului e o acţiune intenţionată. Poliţia a demarat o anchetă în legătură cu incendiul la maşina care aparţine societăţii Pieţe SA. Până la ora actuală directorul Mirel Pop nu a putut fi contactat.

UPDATE „În jurul orei 3 am fost sunat de un vecin că maşina de servici, care e parcată în faţa casei, la mine, arde ca o torţă. Am sunat imediat la serviciul de urgenţe 112, pompierii au venit imediat şi au stins focul. Maşina a ars în proporţie de 95%. În urma cercetării la faţa locului s-a constatat că e vorba de o mână criminală, descoperindu-se sub maşină o cârpă îmbibată cu motorină. Drept urmare maşina a fost incendiată. Acum, se pare că politicile de implementare a regulametului de organizare şi funcţionare, pe care le implementez la societatea Pieţe SA, le deranjează pe unele persoane”, a declarat Mirel Pop pentru PRESSALERT.ro.

Întrebat la ce se referă mai exact, directorul Pieţe SA a răspuns: „Adică noile reguli: înlăturarea samsarilor din pieţe, toată lumea trebuie să plătească taxele în pieţe, asta deranjează. Că până acum, na… de când am preluat conducerea societăţii au fost numeroase presiuni şi proteste puse la cale de fostul director (n.r. – Liviu Cocian) şi viceprimarul Cosmin Tabără.


Prin care s-au diseminat informaţii false. Urmărindu-se denigrarea şi înlăturarea mea”.

Întrebat dacă spune că viceprimarul Tabără s-ar afla în spatele atacului, Pop a continuat: „Nu spun treaba asta, eu spun că de când am preluat conducerea societăţii au fost numeroase presiuni şi chiar proteste. Pot să vă dau un exemplu concret, anul trecut, cu acel protest cu pieţarii din Piaţa de Gros. Au fost puse la cale, …dovezi clare, de fostul director Liviu Cocian şi viceprimarul Cosmin Tabără. Prin care oamenii din pieţe au fost îndemnaţi să se revolte în ceea ce priveşte procentul de majorare a taxelor de închiriere a spaţiilor deţinute de societatea Pieţe. Într-adevăr această majorare a fost impusă prin măsuri ale Curţii de Conturi, nu pentru că aşa am considerat eu. Iar pe plan local toate taxele au fost majorate cu rata inflaţiei. Atât preţul la energie termică, cât şi taxele şi impozitele. Deci au fost majorate cu rata inflaţiei, nu cu 20-25%, cum au spus ei…”.

Directorul de la Pieţe SA mai susţine că nu s-a confruntat până acum cu ameninţări.

UPDATE 2 „La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 03:10, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Basarabia din Timișoara, a izbucnit un incendiu la un autovehicul parcat. În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor izbucnirii incendiului”, a transmis IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.