Incendiu într-un apartament de la etajul cinci al unui bloc UPDATE 30...

Incendiu într-un apartament de la etajul cinci al unui bloc UPDATE 30 de persoane s-au autoevacuat, proprietarul a suferit arsuri

0
DISTRIBUIȚI

Un incendiu a izbucnit la un apartament dintr-un bloc cu zece etaje de pe strada Predeal, din municipiul Arad. Pompierii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului.

Incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul 5 al clădirii.

„Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului este alocată și o ambulanță SAJ. Intervenția este în dinamică”, a transmis ISU Arad.

UPDATE La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta într-o cameră a apartamentului, la nivelul unei saltele, pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați, cu degajări mari de fum.

„În urma recunoașterii efectuate de către pompieri, în interiorul încăperii a fost identificată o victimă, este vorba despre proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 72 de ani, conștient și cooperant, prezentând arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. Victima a fost evacuată de pompieri și preluată de către echipajul medical SAJ, care a transportat-o la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.


Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii arădeni au acționat pentru protecția persoanelor din apartamentele învecinate și ventilarea casei scării”, a informat ISU Arad.

Aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat în condiții de siguranță, fără a necesita îngrijiri medicale. Incendiul a fost localizat și lichidat prompt, în limitele găsite, iar în aceste momente se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative și stabilirea cauzei probabile de izbucnire a incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.