Rock fabricat în Timișoara: Diluvian Collapse a lansat videoclipul piesei „Wanderer”

Rock fabricat în Timișoara: Diluvian Collapse a lansat videoclipul piesei „Wanderer”

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană Diluvian Collapse a lansat un nou videoclip pentru melodia Wanderer, care este inclusă în EP-ul „Renegade”, compoziția fiind înregistrată în Consonance Studio Timișoara.

În cursul acestui an formația a câștigat marele premiu al concursului dedicat trupelor underground la Festivalul Posada Rock, desfășurat în perioada 1-3 septembrie la Câmpulung Muscel „Fără cuvinte. Suntem recunoscători tuturor celor implicați în festivalul Posada Rock 2023. O echipă de oameni incredibili care reușesc în fiecare an să organizeze un eveniment inedit la care suntem mândri că am participat.


Un mare mulțumesc tuturor trupelor cu care am împărțit scena și întregii echipe tehnice pentru că au făcut acest eveniment de neuitat. Asta nu este numai victoria noastră, ci a întregii comunități underground. Toate trupele au fost geniale și au demonstrat că muzica underground din România este vie și efervescentă. Nu în ultimul rând, mulțumim din suflet lui George Inta pentru donație și susținere. Ne vedem la Posada Rock 2024“, au spus membrii trupei.

Diluvian Collapse este o trupă de deathcore/metalcore cu elemente de slam care s-a format în anul 2018 în Timișoara. Trupa a susținut zeci de concerte la diferite cluburi și festivaluri precum Rock la Mureș, Gugulan Rock, Rockfort și deschideri pentru trupe precum Jinjer și Skinned. În 2020 a fost lansat primul album intitulat „Divine Punishment”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.