Scandal cu amenințări și vandalism într-o comună din Timiș, două persoane au...

Scandal cu amenințări și vandalism într-o comună din Timiș, două persoane au fost reținute de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Scandal marți seara, în localitatea timișeană Coșteiu. Polițiștii au fost sesizați, la ora 20:38, de către un bărbat de 25 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute l-ar fi amenințat pe acesta și membrii familiei sale.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, respectiv prin folosirea un corp contondent, persoane necunoscute ar fi spart geamul și parbrizul unui autoturism, provocând pagube materiale.


În urma activităților desfășurate, la scurt timp, polițiștii au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea faptelor, în vârstă de 47 și 40 de ani. În urma probatoriului administrat, cei doi bărbați, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare, precum și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Caraș-Severin, urmând să fie prezentați magistraților cu propunere de luarea unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale ale acestora”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.