O armă şi mai multe biciclete, descoperite la un bărbat care a...

O armă şi mai multe biciclete, descoperite la un bărbat care a dat spargeri în Austria

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Arad, e cercetat pentru infracţiuni contra partimoniului, în Austria. În urma percheziţiilor la locuinţele sale au fost găsite cinci biciclete electrice şi un pistol neletal.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în baza unui ordin european de anchetă emis de autoritățile judiciare din Austria, la data de 22 februarie a.c., sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad și în cooperare cu polițiștii austrieci și Biroul Atașatului de Interne din cadrul Ambasadei Austriei la București, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unui bărbat de 30 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea de infracțiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Austriei.


În urma perchezițiilor au fost descoperite 5 biciclete electrice și o armă neletală, supusă autorizării, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni din cadrul IPJ Arad”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.