Poli Timişoara a oficializat a treia sosire a iernii. Noul atacant, venit...

Poli Timişoara a oficializat a treia sosire a iernii. Noul atacant, venit din Liga 2: „Aici o să-mi fie locul”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Paul Sebo

Politehnica Timişoara a anunţat azi transferul tânărului vârf Bogdan Istratie, care era în pregătiri cu alb-violeţii încă de la reunire. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a evoluat în prima parte a sezonului la Progresul Spartac şi a sosit pe Bega sub formă de împrumut de la Poli Iaşi cu opţiune de prelungire.

Bogdan-Mihai Istratie, care a împlinit 20 de ani pe 28 ianuarie s-a născut la Dr. Tr. Severin, unde a început fotbalul la Sport Kids, a continuat trei ani la juniorii lui CSU Craiova, după care a jucat în Liga 3 pentru Jiul timp de jumătate de sezon. În stagiunea trecută a jucat în două partide pentru Poli Iaşi în Liga 2. După ce au promovat moldovenii l-au împrumutat în „B” la nou promovata Progresul Spartac Bucureşti, unde a evoluat în opt jocuri, trei ca titular, fără a marca. La Poli a evoluat în primele două teste, 3-2 cu Giarmata şi 6-2 cu Sânnicolau Mare, reuşind să înscrie un gol în ultimul joc.  

„Poli, clar, este un nume foarte mare şi odată ajuns aici am ştiut clar că va fi un pas imens în cariera mea şi un loc în care voi acumula foarte mult.


Băieţii au fost foarte calzi, foarte primitor, este un lot foarte bun şi foarte puternic şi sunt sigur că o să urcăm. Primul telefon a fost de la domnul Pantilimon şi auzind de un nume aşa de mare am ştiut că aici o să-mi fie locul şi aici o să reuşesc să-mi fac treaba. Planurile mele sunt şi ale echipei, noi ne dorim să promovăm, vreau să ajut echipa cât mai mult, să marchez cât mai multe goluri, asta-mi e şi poziţia… Sper din suflet să promovăm, să bucurăm fanii Politehnicii şi să urcăm Timişoara acolo unde-i este locul”, a declarat Bogdan Istratie pentru pagina clubului.

Poli i-a mai înregimentat în această iarnă pe Claudiu Pamfie (Buziaş) şi Alex Adamcsik (Pecica). S-a despărţit, în schimb, de Carol Taub (Şag), George Tudoran şi Patrick Paşcalău (Pecica).

Următorul test al alb-violeţilor va fi sâmbăta viitoare, de la ora 12, cu CSC Dumbrăviţa.

Foto: Leczki Jozsi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.