Vecinii unui istoric s-au speriat că blocul s-ar putea dărâma din cauza...

Vecinii unui istoric s-au speriat că blocul s-ar putea dărâma din cauza colecției mari de cărți strânse de acesta

0
DISTRIBUIȚI

Doctorul în istorie și cercetătorul Daniel Iancu, angajat al Muzeului Civilizației Dacice și Romane Deva este un mare iubitor de cărți, fiind, la rândul său, autorul mai multor volume. De-a lungul anilor, și-a alcătuit o bibliotecă de aproximativ 20.000 de volume, cele mai multe cu tematică istorică, și este, la rândul lui, autorul mai multor cărți.

Apartamentul său se află la ultimul etaj al unui bloc, și cum nu are suficient spațiu pentru toate cărțile pe care le deține, a depozitat o parte din ele pe casa scărilor și pe terasa blocului.


Daniel Iancu relatează că vecini care par să nu-i împărtășească dragostea pentru lectură și cărți l-au reclamat la asociația de locatari, fiind de părere că volumele cu pricina reprezintă un adevărat pericol pentru tavan, sau chiar pentru întregul bloc, care s-ar putea dărâma sub povara lor.

Reclamația ar fi fost formulată doar verbal, așa că nu a fost luată în considerare, cel puțin deocamdată, dar dacă mai mulți locatari vor socoti că trebuie luate măsuri împotriva surplusului de cărți, prigoana împotriva acestora s-ar putea să nu se oprească aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.