Ce spune Fritz despre posibilitatea ca Alin Nica să fie candidatul Dreptei...

Ce spune Fritz despre posibilitatea ca Alin Nica să fie candidatul Dreptei Unite la CJ Timiş

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei şi al USR Timiş a vorbit astăzi la deschidera Târgului de Paşti despre posibilitatea ca Alin Nica să fie candidatul Alianţei Dreapta Unită (ADU) pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

„Nu am început un proces formal de negocieri, dar suntem amândoi îngrijoraţi, vedem amândoi un pericol pentru Timişoara şi pentru judeţul Timiş şi de aceea, eu cel puţin, iau foarte mult în serios această situaţie şi o să luăm o decizie, ca USR, ca alianţa Dreapta Unită, care va ajuta ca Timişoara să meargă înainte.


Nicu Fălcoi este desemnat candidatul USR pentru Consiliul Judeţean, oricum urma să discutăm în cadrul Alianţei Dreapta Unită, pentru că Forţa Dreptei îşi stabilise deja candidatul în persoana lui Claudiu Chira, acum două săptămâni, deci aceste negocieri oricum au loc şi ca la orice negociere trebuie să fii deschis pentru mai multe scenarii. Deocamdată eu cred că Nicu Fălcoi, cu toată experienţa lui şi în calitate de vicepreşedinte al adunării parlamentare NATO este un candidat formidabil şi poate să se bată inclusiv cu PSD-ul. Analizăm acum toate variantele, încă o dată, ce este important este să oferim o variantă de dreapta, liberală, la o guvernare PSD în Timişoara şi în judeţ…”, a declarat Dominic Fritz.

2 COMENTARII

    • Așa că să mori tu de ciuda, in Timișoara tot Fritz va ieși primar și Nicu Falcoi s-au Alin Nica la CJ Timiș, cocalarule !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.