Protest în faţa Primăriei Timişoara după cenzura instaurată de administraţia Fritz

Protest în faţa Primăriei Timişoara după cenzura instaurată de administraţia Fritz

0
DISTRIBUIȚI

Protest sâmbătă în faţa Primăriei Timişoara după cenzura arătată de administraţia locală, care a refuzat să acorde autorizaţie de afişaj liberalilor pentru mesajul „Dominic n-a făcut nimic”.

Act de protest astăzi în faţa Primăriei Municipiului Timişoara, unde câteva zeci de persoane îmbrăcate cu tricouri cu mesajul „Dominic nu a făcut nimic”, au protestat pentru faptul că useristul a interzis afişarea mesajului liberalilor în oraş.


Motivul invocat e că ”avizul pentru publicitate temporară nu poate fi emis întrucât încalcă prevederile articolului 6, litera c) și litera f) din Legea 148 din 26 iulie 2000 privind publicitatea, cu modificările și completările ulterioare. Se interzice publicitatea care:c) prejudiciază respectul pentru deminitatea umană și morala publică, f) aducere prejudicii imaginii, onoarei, demnității și vieții particulare a persoanelor”.

Printre scandările protestatarilor s-a auzit: „Nu acceptăm să ne bage pumnul în gură Fritz”, „Noi suntem timişoreni care am luptat pentru libertate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.