SCM Poli, umilită la Bucureşti

SCM Poli, umilită la Bucureşti

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CS Dinamo Handbal / Facebook

SCM Politehnica a suferit al doilea eşec la rând în doar cinci zile în zona Capitalei. După înfrângerea cu Steaua, de la Chiajna, handbaliştii alb-violeţi au fost ieri carne de tun pentru campioana Dinamo. Practic diferenţa mare dintre echipe s-a văzut din primele minute. A fost 40-19 pentru gazde, ca între seniori şi juniori.

Timişorenii au avut altfel câteva absenţe dintre jucătorii cu experienţă. Fenici şi S. Ignat, primul în recuperare, al doilea accident în jocu precedent, 27-29 cu CSA Steaua, au fost absenţi din sala „Dinamo”, unde elevii lui Pero Milosevic au suferit o adevărată corecţie, încă una de fapt, cu alb-roşii.

22-9 a fost scorul pauzei după ce oaspeţii marcaseră doar de cinci ori după un sfert de oră.


Poli a condus doar la start, în urma reuşitei veteranului Sadoveac. Tânărul gruzin Giorgi Areshidze a debutat la bănăţeni, dar nu a putut să-şi ajute prea mult noii colegi.

SCM Poli şi-a rulat în partea secundă lotul, pentru a scoate un minim beneficiu din joc. Redebutul lui Milosevic pe banca alb-violeţilor nu a fost astfel pozitiv, antrenorul muntenegrean având poate o misiune mai grea ca niciodată. Alb-violeţii au rămas înţepeniţi în zona inferioară, chiar cu emoţii la retrogradarea directă anul acesta, pe locul 11 din 14, având doar 14 puncte din 19 partide.

SCM Politehnica (marcatori): Sadoveac, Huta – câte 5, Chira, Areshidze – câte două, Marjanovic, Szabo, Bordeanu, Cîmpan, Trif – câte unul

Urmează o pauză de trei săptămâni, care poate fi utilă. SCM Politehnica Timișoara va înfrunta HC Buzău, acasă, în jurul datei de 24 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.