Trei persoane transportate la spital în urma unui nou accident pe DN...

Trei persoane transportate la spital în urma unui nou accident pe DN 6

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Încă un accident grav pe DN 6, în judeţul Caraş-Severin, a avut loc aseară. Trei persoane aflate în aceeaşi maşină au fost rănite şi transportate la spital.

Ieri, la ora 21.39, pompierii cărășeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism, pe DN 6, pe raza localităţii Plugova.

„La fața locului, echipajele operative din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane, respectiv Detașamentului Caransebeș au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin.

În urma evenimentului, au rezultat trei victime, doi adulți, un bărbat în vârstă de 56, respectiv o femeie în vârstă de 48 de ani și un minor, în vârstă de 16 ani, care au fost preluate de către echipajele ambulanțelor SMURD și SAJ.


Cele trei persoane, conștiente și cooperante, cu diverse traumatisme, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin pentru investigații de specialitate”, a transmis ISU Caraş-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.