Unul dintre foștii consilieri personali ai primarului Robu, candidat independent la Primăria...

Unul dintre foștii consilieri personali ai primarului Robu, candidat independent la Primăria Timișoara

1
DISTRIBUIȚI
Sursa foto: Facebook / Marian Constantin Vasile

Fostul liberal Marian Constantin Vasile va candida ca independent pentru funcția de primar al Timișoarei.

Până în toamna anului trecut, Marian Constantin Vasile a fost administrator public al județului Timiș, însă în ultima perioadă el rămăsese practic fără atribuții, acestea fiindu-i retrase de președintele CJT, Alin Nica. A plecat din instituție după o modificare a organigramei, în urma căreia funcția de administrator public a fost desființată.


În trecut, Vasile a fost vicepreședinte al CJ Timiș, din partea PNL, și ulterior consilier personal al fostului primar Nicolae Robu. În 2019 și-a dat demisia din PNL, iar după câteva luni în PLUS a renunțat și la acel partid.

„Experiența ultimilor ani din cadrul Consiliului Județean Timiș, rețeta de succes pe care am aplicat-o împreună cu colegii coordonați, rezultatele generate și premierea meritelor personale la nivel național, mă întăresc în convingerea că am maturitatea, profesionalismul și energia necesară pentru a duce Timișoara acolo unde îi este locul. (…) Un primar independent și profesionist va fi garantul identificării numitorilor comuni, propunerii soluțiilor celor mai potrivite și implementării nepărtinitoare a proiectelor în interesul tuturor rezidenților Timișoarei, fie ei cetățeni sau persoane juridice de orice fel. Îmi doresc o campanie curată, bazată în primul rând pe soluții administrative și competitivitate constructivă. Chiar dacă nu am resursele partidelor, cred în șansa mea și provoc pe această cale politicienii să accepte o asemenea competiție, așa încât să fie doar în interesul Timișoarei și al timișorenilor. Mă bazez în cursa mea pe multitudinea oamenilor și organizațiilor cu care am colaborat de-a lungul timpului, de pe băncile școlii și până acum. Și am convingerea că toți acești susținători, dimpreună cu timișorenii pe care îi voi atrage printr-o abordare sinceră și asumată, vor face diferența”, a transmis Marian Constantin Vasile odată cu anunțul candidaturii la Primăria Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. In traducere libera: un pacalici suparat si el ca nu mai primeste ciolan, iar acum o da pe „independent”, „ii pasa de oameni”, si daca intra in CL, se aliaza cu Lae din nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.