Weekend pentru mămici și copii în Iulius Town! Ateliere de creație și...

Weekend pentru mămici și copii în Iulius Town! Ateliere de creație și mărțișoare muzicale

0
DISTRIBUIȚI

Weekendul acesta este dedicat mamelor și copiilor, la Iulius Town, pentru că vom celebra Ziua Internațională a Femeii într-un mod artistic, cu muzică şi dans, ateliere de creație, teatru de păpuşi, shopping şi relaxare.

Sâmbătă, 9 martie 2024, în Atriumul Iulius Town va avea loc un spectacol pentru mama, susținut de micii artiști de la Palatul Copiilor Timișoara, Incubatorul de Arte, Generația Muzicii, Școala de muzică Ramona Iatan, Chromatik Art Sânnicolau Mare, Tip Top Club, Denise Ballet School și Școala Etno Vocal Music. Maratonul de cântece și dansuri va începe de la ora 11:30.

Petrecerea continuă la Atelierele de Creație, care au loc tot sâmbătă, de la ora 16:00, în Piațeta Intersport din Iulius Mall. Micii artiști sunt invitați să picteze tablouri și să deseneze pentru mămicile lor. Participarea este gratuită, toate materialele fiind asigurate de Iulius Town.

Duminica este rezervată Teatrului de Păpuși, care începe de la ora 11:00 în Food Court. Săptămâna aceasta „Ieduțul Fermecat” vine să împărtășească cu cei mici pățaniile lui.

În continuare, în Iulius Gardens, puteți să pășiți în lumea magică a lampioanelor chinezești, din cadrul expoziției „The Glowing Garden”. Până pe 24 martie, parcul este o oază de lumină și culoare, unde găsești instalații luminoase cu tigri în mijlocului junglei, până la delfini sărind peste apă, un elefant bebeluș la dimensiune naturală, flamingo roz, o grădină cu fructe gigantice și personajele preferate din copilărie.


Expoziția este deschisă zilnic, între orele 16:00 – 22:00. Prețul unui bilet este de 35 de lei pentru adulți, 30 de lei pentru copii (3 – 18 ani) și pensionari, iar un pachet de familie (2 copii + 2 adulți) este 120 de lei. Biletele se achiziționează la intrarea în expoziție. Copiii cu vârste de până la 3 ani au intrarea gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.