Bărbat dat dispărut de sora sa, după ce a plecat de acasă...

Bărbat dat dispărut de sora sa, după ce a plecat de acasă și nu a mai fost văzut

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii efectuează cercetări pentru depistarea unui bărbat în vârstă de 50 de ani, dispărut din localitatea hunedoreană Beriu.

„La data de 2 aprilie 2024, în jurul orei 17:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că, în jurul orei 12:00, fratele ei, Grama Marcel, de 50 de ani, din comuna Beriu, a plecat de la domiciliul într-o direcție necunoscută.


Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: ochi de culoare verde, constituție solidă, înălțime 180 cm., păr castaniu, tuns scurt, probleme la dantură. La data plecării voluntare, bărbatul purta o geacă de culoare neagră, pantaloni de trening, albaștri, pe cap purta o șapcă de culoare galbenă și era încălțat cu o pereche de pantofi sport, de culoare albă cu roșu. Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire națională”, a transmis IPJ Hunedoara.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii persoanei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.