Cosmin Tabără, marea împăcare cu PNL Timiș. Anunțul de ultimă oră al...

Cosmin Tabără, marea împăcare cu PNL Timiș. Anunțul de ultimă oră al liberalului

0
DISTRIBUIȚI

După ce a fost înlăturat de la conducerea PNL Timișoara, viceprimarul Cosmin Tabără a scris pe Facebook că este vorba de o răzbunare a lui Nicolae Robu „în stilul lui «liberal» față de cine nu îl lingușește, e tipică pentru modul său de a-i îndepărta pe toți cei care nu îi sunt slugi”.

Astăzi, după discuții cu Vasile Blaga și Cristian Bușoi, Tabără și-a mai domolit tonul și a spus că acceptă decizia conducerii, pentru binele partidului.

„Nu discutăm despre o împăcare, esteo chestiune despre care am vorbit cu domnii Blaga și Bușoi, o acceptare a deciziilor de la bucurești, nedrepte în ceea ce mă privește. Nu sunt un om care să împroaște cu noroi, nu am vrut să-mi pun colegii într-o situație deosebită pentru ei, de a da un vot împotriva mea în BPJ”, a spus Cosmin Tabără pentru PRESSALERT.ro.

Acesta a precizat că încă nu a stabilit cu colegii săi, momentan, o eventuală prezență pe listele pentru următoarele alegeri locale.

„Nu am discutat încă despre liste, nu țin neapărat să candidez, dacă voiam asta puteam să plec la alt partid.


Îi respect pe cei care mă apreciază și m-au ofertat, dar nu mă văd să dau declarații cu alte sigle în spate. Nu exclud nici varianta independenței, mai ales la cum am fost tratat în ultimele luni, nedrept. Se încearcă acum atragerea mea, tradiv din punctul meu de vedere. Sunt discuții corecte, dar nu am stabilit că voi candida, nici la Timișoara, nici la județ”, a declarat Tabără.

Acesta consideră că imaginea sa bună în oraș este principalul motiv pentru care liberalii au deschis discuțiile despre alegeri, însă nu poate uita acuzațiile care i s-au adus.

„Am acceptat soluția nedreaptă luată de partid împotriva mea. Ei trebuie să știe că eu sunt singurul liberal care a fost permanent în creștere, cu imagine bună. Au fost acuzații de tot felul de înțelegeri cu alții, însă erau doar pretexte. Apoi a fost o problemă faptul că realizam proiecte, că de ce le fac pentru alții (n.r. – pentru administrația USR), dar eu îmi fac doar treaba, lucrez pentru oraș. De altfel, singurul proiect unde am votat împotriva voinței partidului, a fost cel legat de spitalul municipal, care consider că e un proiect foarte necesar”, a mai spus Cosmin Tabără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.