Ediție specială a Salonului Industriei Ușoare de la Timișoara, cu ocazia Sărbătorilor...

Ediție specială a Salonului Industriei Ușoare de la Timișoara, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a Salonului Industriei Ușoare în perioada 24-28 aprilie, având în vedere succesul pe care îl are acest eveniment îl are în rândul publicului timișorean pe de o parte, dar și solicitarea expozanților tradiționali pe de alta. Această ediție ține cont de tradiția populară românească de reînnoire a articolelor vestimentare cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Peste 50 de firme din întreaga țară, atât producători cât și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii.


Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made și  dulciuri. Ca la toate edițiile anterioare, târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de Paști.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00  și duminică între orele 10:00 – 18:00, iar intrarea este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.