Percheziții în Timișoara la un bătrân bănuit de proxenetism. Ce au descoperit...

Percheziții în Timișoara la un bătrân bănuit de proxenetism. Ce au descoperit polițiștii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat astăzi trei percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de proxenetism.

„Din investigații a reieşit că, în perioada august 2023 – aprilie 2024, bărbatul în vârstă de 67 de ani ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către patru tinere cu situații materiale precare, cu vârste între 19 și 23 de ani, în scopul obținerii de foloase materiale.


Activitatea infracţională s-ar fi desfăşurat în municipiul Timișoara, prin intermedierea întâlnirilor între tinere și clienți, precum și prin punerea la dispoziție a spațiilor locative pe care acesta le avea în proprietate. În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate mai multe medii de stocare”, a transmis IPJ Timiș.

Faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, urmând a fi prezentat parchetului cu propunere de sesizare a instanței în vederea arestării preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.