Un fost consilier al viceprimarului Cosmin Tabără este candidatul AUR pentru Primăria...

Un fost consilier al viceprimarului Cosmin Tabără este candidatul AUR pentru Primăria Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Alianța pentru Unitatea Românilor a anunțat că Ilie Vasile Sîrbu va fi candidatul formațiunii pentru Primăria Timișoara.

Fost ziarist, Ilie Sîrbu a candidat independent în 2020 pentru funcția de primar al Timișoarei, fiindu susținut atunci de AUR. După alegeri s-a alăturat viceprimarului liberal Cosmin Tabără, în calitate de consilier personal. Din 21 martie a devenit oficial membru al Alianței pentru Unitatea Romanilor.

„După o perioadă lungă de analiză și cântărire a tuturor argumentelor pro și contra, Alianța pentru Unirea Românilor a decis ca eu să fiu candidatul AUR pentru funcția de primar al Municipiului Timișoara.


Consider că viziunea unui primar poate să influențeze destinul unei oraș și bunăstării cetățenilor săi. Când în Timișoara se va constata că legalitatea primează, iar instituțiile primăriei vor fi lipsite de presiuni și vor avea libertatea de a lucra în folosul cetățeanului, spiritul de independenţă şi de demnitate al timișorenilor va renaște”, a transmis Ilie Sîrbu, care a fondat acum 10 ani Asociația Culturală „Salvați Patrimoniul Timișoarei”.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, din partea AUR va candida Adrian Iacub, antrepenor și coordonator al partidului în localitatea timișeană Liebling.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.