Doi tâlhari, reținuți de polițiști după ce au atacat un bărbat pe...

Doi tâlhari, reținuți de polițiști după ce au atacat un bărbat pe stradă și i-au furat portofelul

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

„În fapt, la data de 13 mai 2024, polițiștii timișoreni au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 59 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 23:20, în timp ce se afla într-o stație de transport public de persoane din Timișoara, două persoane necunoscute l-ar fi lovit în repetate rânduri, iar ulterior i-ar fi sustras portofelul din buzunar, în interiorul căruia se afla suma de aproximativ 5.000 de lei și acte personale, după care persoanele au fugit într-o direcție necunoscută.


Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, iar în urma investigațiilor efectuate, la data de 14 mai 2024, au reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, respectiv doi bărbați, în vârstă de 38 și de 48 ani. În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 14 mai 2024, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș”, a comunicat IPJ Timiș.

În cursul zilei de astăzi, suspecții urmează să fie prezentați magistraților în vederea dispunerii unor măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.