Formația The Case va susține un concert în cadrul evenimentului Ziua...

Formația The Case va susține un concert în cadrul evenimentului Ziua Timișoarei, care va avea loc la Szeged

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană The Case, va susține un concert inedit pe data de 25 mai, în Szeged, în cadrul unui eveniment desfășurat cu ocazia celebrării Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023.

Evenimentul din Ungaria se va desfășura la Szegedi Partfürdő cu începere de la ora 19 și este organizat de Asociația Bastion-Várbástya Egyesület. În deschiderea concertului formației The Case, va urca pe scenă Vinczi Annamária. Cu prilejul acestui eveniment, organizatorii doresc să prezinte toate programele și proiectele realizate de comunitatea maghiară din Timișoara, proiecte care au fost incluse în programa oficială a anului cultural.
Formată în 2012, în Timișoara, The Case și-a modelat conceptul stilistic pornind de la principiul experimentării și explorării tuturor zonelor muzicale.


În acest fel, cu un pas dincolo de limitele impuse de un anumit gen, au reușit să își contureze un stil inconfundabil, cu o tematică compozițională ce orbitează în jurul experiențelor personale.

Recent, The Case a lansat “Mountain of Pain”, un single care s-a bucurat de o bună primire din partea presei de specialitate din țară, dar și din afara granițelor. Piesa reușind să ajungă în playlist-ul unor radio-uri din Australia, Belgia sau Țările de Jos, dar și în publicații din țări precum Cuba, Statele Unite sau Serbia.

Intrarea la evenimentul “Temesvár magyar közössége bemutatkozik Szegeden!”, de pe data de 25 mai, este gratuită. Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Legacy Timișoara 2023 creative, derulat de Centrul de Proiecte Timișoara cu sume alocate de la bugetul de stat, prin buget de la Ministerul Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.