Performanțe remarcabile pentru trei tineri sportivi timișoreni la Campionatul Național de Scrimă

Performanțe remarcabile pentru trei tineri sportivi timișoreni la Campionatul Național de Scrimă

0
DISTRIBUIȚI

În weekend-ul trecut, la București, s-a desfășurat Campionatul Național de Scrimă, categoria seniori, eveniment la care au participat și trei sportivi de la ACS Floreta Timișoara, toți juniori: Darius Malekshahian, Alan Fey și Filip Efros – de 17, 14 și 13 ani.

„Sâmbătă, 18 mai, a avut loc proba de floretă individual, la care Darius a reușit să se claseze pe locul III, câștigând astfel prima medalie de bronz la categoria seniori pentru clubul ACS Floreta Timișoara.


A fost un prilej de bucurie pentru sportul timișorean, deoarece Darius a devenit primul sportiv din ultimii 30 de ani, născut și crescut în Timișoara, care reușește să câștige o medalie la Naționalele de scrimă, seniori, masculin. Această performanță deosebită este o dovadă a talentului său și a muncii asidue depuse de el și antrenorii săi, Iulian Teacă și Moisuc Teofil”, a transmis ACS Floreta Timișoara.

„Totodată, Fey Alan s-a clasat pe locul 15, o poziție respectabilă care reflectă dedicarea și efortul său, la doar 14 ani iar Efros Filip, la 13 ani, a ocupat locul 30, arătând progres și promisiunea unui viitor în scrima națională și internațională”, mai spune comunicatul clubului sportiv.

Probele pe echipe s-au disputat duminică, 19 mai, iar echipa ACS Floreta Timișoara s-a clasat pe locul 5, rezultat remarcabil ținând cont de vârsta participanților.

„Suntem extrem de mândri de realizările sportivilor noștri și îi susținem în fiecare pas pe care îl fac în parcusul lor profesional. Așteptăm cu nerăbdare viitoarele competiții și suntem convinși că toți sportivii noștri, vor continua să ne reprezinte clubul cu cinste la nivel national și România, la nivel international, și să obțină rezultate impresionante ca categoriile lor de vârstă și nu numai”, mai spune comunicatul ACS Floreta Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.