Prima ediție Banaton Fest a adunat mii de oameni în centrul orașului...

Prima ediție Banaton Fest a adunat mii de oameni în centrul orașului Timișoara (video)

0
DISTRIBUIȚI

Prima ediție a Banaton Fest, eveniment ce s-a desfășurat miercuri seara în centrul orașului Timișoara, a adunat un public numeros, evenimentul organizat de Radio Banat Link, în parteneriat cu Casa de Cultură și Primăria Timișoara fiind savurat pe deplin de spectatori.

Pe scena amplasată în Piața Victoriei, au urcat „Šaban Šaulić Tribute” – Jovan Mihaljica, Katarina Kovačević, Čeda Marković, Ivan Gavrilović, Sanela Miloš, Rade Jorović, Pera Todorovici, Sneki Babić, Neda Ukraden și Magazin.

După cum era de așteptat, cele mai îndrăgite momente ale serii au fost cele în care publicul a cântat la unison alături de formația Magazin hituri ca „Tamara”, „Sve bi seke ljubile mornare”, „Put, putujem” sau „Pisi mi”.

Banaton Fest a marcat și acordarea unor distincții.


Printre premiile acordate cu această ocazie s-au numărat Ivan Gavrilovic (cel mai ascultat artist pop la Radio Banat Link)  Zora Je (cea mai bună melodie pop din Balcani din toate timpurile), Orchestra maestrului Nenad Neša Stanković, membru RTS – Serbia (cea mai bună orchestră populară cu cel mai mare număr de spectacole din ultimul an), Snezana Sneki Babici (cea mai bună cântăreață de muzica folk), Neda Ukraden (cea mai bună cântăreață pop din Balcani) sau Magazin (cel mai bun grup muzică pop din Balcani).

Pera Todorovici a primit din partea organizatorilor premiul pentru întreaga carieră și un tort cu un microfon, fiind răsplătit și cu un La mulți ani, cântat de miile de spectatori aflați în centrul orașului Timișoara de ziua sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.