Control al autorităților la o firmă de transport persoane din Timișoara. Amenzi...

Control al autorităților la o firmă de transport persoane din Timișoara. Amenzi de zeci de mii de lei

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara, împreună cu reprezentanți ai Direcției Poliției Locale Timișoara, RAR Timiș și ISCIR Timișoara, au desfășurat joi verificări la punctul de lucru al unei societăți comerciale ce are ca obiect de activitate transportul în comun al persoanelor.

În cadrul acțiunii, au fost verificate normele de protecție a mediului, existența autorizației RAR pentru efectuarea lucrărilor de întreținere a vehiculelor rutiere, autorizațiile ISCIR pentru elevatoarele manuale și pneumatice utilizate, precum și modul de organizare a pazei la acest obiectiv.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 72.000 de lei, de către reprezentanții tuturor instituțiilor implicate, pentru efectuarea de lucrări de întreținere și reparare a vehiculelor rutiere din parcul propriu al societății fără a deține autorizație tehnică RAR, nedeținerea unei contract de prestări servicii publice pentru colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor menajere, precum și pentru nedepozitarea uleiurilor uzate în spații și recipiente adecvate.

Totodată, au fost identificate mai multe elevatoare manuale și mecanice pentru care nu exista autorizație ISCIR.

De asemenea, în perimetrul punctului de lucru au fost identificate 16 camere de supraveghere video, montate și puse în funcțiune de o societate comercială care nu deținea licență de funcționare în acest domeniu, fiind întocmit dosar penal conform prevederilor art.


56 din Legea 333/2003 privind paza obiectivelor și bunurilor.

Prin aceste acțiuni se urmărește asigurarea respectării normelor legale, protecția mediului și garantarea siguranței publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.