Doi ciclişti de la Velocitas Timişoara, câştigători la Campionatul Național de şosea

Doi ciclişti de la Velocitas Timişoara, câştigători la Campionatul Național de şosea

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Performanţe importante obţinute de cicliştii CS Velocitas Timişoara la Campionatul Național de şosea din weekendul trecut, de la Ocna Sibiului.

180 de sportivi legitimaţi, de la 30 de cluburi din ţară au participat vineri și sâmbătă la competiţie. Echipa Velocitas a fost reprezentată de zece cicliști, dintre care doi au obținut titlurile de campion național la ambele probe ale competiției: contratimp și fond.

„Alexandru Ciobotaru a câștigat titlul la categoria Master 1, iar Horea Precup a triumfat la categoria Juniori Masculin. Ambii cicliști fac parte din elita acestui sport în România și sunt membri ai lotului național, reprezentând cu succes țara noastră și orașul Timișoara pe plan național și internațional”, a anunţat clubul timişorean.

„Suntem extrem de mândri de performanțele cicliștilor noștri, Alexandru Ciobotaru și Horea Precup. Aceste realizări reflectă nu doar talentul lor extraordinar, ci și dedicația și munca asiduă depuse în antrenamente. Reprezentarea cu succes a clubului și a orașului Timișoara la un astfel de nivel înalt este o mare onoare pentru noi,” a declarat Ovidiu Dănciuț, președintele Clubului Sportiv Velocitas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.