Rock și acțiuni caritabile: în cadrul festivalului Dirty Fest s-au adunat bani...

Rock și acțiuni caritabile: în cadrul festivalului Dirty Fest s-au adunat bani pentru protecția animalelor

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul săptămânii trecute, la Timișoara s-a desfășurat la Faber, timp de două zile Dirty Fest, o manifestare care a adus o dublă reprezentație a celor de la Dirty Shirt, alături de prietenii lor din Diamonds Are Forever, Implant Pentru Refuz, Imund și Luna Amară. Alături de concertele incluse în cadrul festivalului, organizatorii au ținut să prezinte și o cauză umanitară, astfel încât la ediția din orașul nostrum a acestui festival a participat „Asociația Poli”.

„Încercăm să fim constanți și să ne menținem promisiunea de a ajuta, atât cât putem și cum putem, o cauză în fiecare oraș unde organizăm concerte. De data asta dorim să vă facem cunoștință cu Asociația Poli, care este o asociație recent înființată, ce se ocupă cu protecția animalelor. Chiar dacă oficial asociația s-a înființat recent, activitatea voluntarilor în salvarea animalelor este una constantă și cu vechime de cel puțin 10 ani. Ei se ocupă în special cu preluarea animalelor în stare gravă și a puilor găsiți abandonați, tratarea lor și cazarea până la o adopție responsabilă. Animalele care ajung în grija asociației sunt de obicei cazurile postate pe Facebook, semnalate de diverse persoane, cazuri grave și foarte grave, evitate de alte asociații. Au preluat animale din tot județul Timiș, dar și din județele vecine, cu boli grave (parvoviroză, peritonită infecțioasă), accidentate care sufereau de ceva vreme și pentru care nu a făcut nimeni nimic, sau pui de pisici și câini, abandonați conform «tradiției» românești. Deși de multe ori aduc bani de acasă sau casele voluntarilor sunt pline cu animale, cea mai mare realizare este ca fiecare animăluț salvat să ajungă în familia lui, ceea ce îi motivează să meargă de fiecare dată mai departe.


Ana și echipa ei vor fi în ambele zile ale festivalului alături de noi și de voi și veți putea să le cunoașteți activitatea mai bine. Noi tare mult am dori să îi sprijiniți cum puteți, prin donații, voluntariat, hrană și de ce nu, să adoptați. Orice ajutor este binevenit pentru ca ei să poată să își continue misiunea pe care și-au ales-o, pentru că iubesc animalele și pentru că își doresc o comunitate mai bună pentru toți. Noi le mulțumim mult pentru ceea ce fac ei, pentru că nu oricine poate să o facă” au spus membrii formației Dirty Shirt.

„În urma evenimentului Dirty Fest 2024 unde minunata trupă Dirty Shirt ne-a susținut și sprijinit, 2 zile de festival, în cutia de donații pentru blănoși au donat oameni frumoși și inimoși cărora le mulțumim din inimă. S-a strâns suma de 1900 lei motiv pentru care azi s-a făcut comanda de mâncare pentru căței/pisici și evident nisipul pentru litiere. Suntem profund recunoscători tururor celor pe care i-am întâlnit în decursul celor 2 zile la festival , am împărtășit momente delicate cu emoții și bucurie, prezentând cazurile pe care le-am avut și care au destinul schimbat datorită Asociația Poli și cazurile pe care încă le avem în grija noastră. Vă mulțumim din inimă și nu uitați: putem schimba viețile blănoșilor doar împreună! Urmăriți-ne cazurile pe pagina noastră de Facebook unde oferim transparență și empatie în toate cazurile”, au spus reprezentanții Asociației Poli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.