Modificări şi în staff la SCM Politehnica. Patru achiziţii de jucători până...

Modificări şi în staff la SCM Politehnica. Patru achiziţii de jucători până acum

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a anunţat până acum patru achiziţii de jucători, dar are şi modificări importante la nivelul staffului. Fostul jucător alb-violet Răzvan Szopka a revenit în club în postura de antrenor cu portarii, în timp ce fostul tehnician al primei echipe, Mihai Rohozneanu a părăsit gruparea de pe Bega.

Mişa Rohozneanu a activat la juniori după ce a fost „principalul” echipei pregătite acum din nou de muntenegreanul Pero Milosevic.


De asemenea, coordonatorul centrului juvenil, Ovidiu Durnea, a părăsit şi el clubul la finalul contractului, după doi ani în această funcţie.

În ceea ce priveşte transferurile, bănăţenii au ajuns la patru nume noi, după înregimentarea pivotului Haris Buljina (25 ani și 1,93 înălțime), care va evolua în premieră în România. Originar din Bosnia şi Herţegovina, Haris vine de la RK Sloboda Tuzla, locul 5 în prima divizie a Bosniei.

Celelalte trei achiziţii ale verii sunt, până acum, sunt sârbul Đorđe Pisarić, Mark Adoreanu şi interul stânga Eduard Belchite.

Poli reia pregătirile în 15 iulie iar campionatul va începe pe 31 august. Timişorenii întâlnesc Focşaniul, acasă, în prima rundă a Ligii Naţionale 2024-25.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.