Concert de lansare a albumului Melancolic şi întâlnire cu fanii byron. Vezi...

Concert de lansare a albumului Melancolic şi întâlnire cu fanii byron. Vezi când are loc evenimentul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

byron

Formaţia byron va susţine un concert de promovare a noului material discografic, „Melancolic“, în Timişoara, La Căpiţe, evenimentul urmând să prilejuiască un real deliciu sonor tuturor melomanilor.

Albumul „Melancolic” cuprinde piesele de pe coloana sonoră a serialului original HBO „Rămâi cu mine”. Înregistrările pieselor au început în luna august 2013 și s-au desfășurat la București, în studioul Real Sound & Vision, avându-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. Din partea HBO, byron au colaborat cu producătorul muzical Adam Balazs, care a coordonat muzica de film și pentru producțiile “The Butterfly Effect 3”, “California Dreaming” sau documentarul “Born and Bred”.


Până pe 17 mai, albumul “Melancolic” se poate asculta în întregime exclusiv pe Deezer. Formaţia a lansat recent videoclipul “Masă pentru doi”.

Înaintea concertului propriu zis, programat în seara zilei de 17 mai, băieţii vor avea o întâlnire cu fanii lor la Librăria Cărtureşti Mercy, în aceeaşi zi, de la ora 16.00, unde vor sta la poveşti despre noul album şi vor oferi un scurt set acustic, ca un „warm-up” pentru lansare.

Intrarea la evenimentul de la librăria Cărtureşti este liberă, iar biletele pentru concertul care va avea loc La Căpițe costă zece lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.