Pedelistul Sandu Ştefan anunţă două noi pieţe volante în Timişoara. Ce nelămuriri...

Pedelistul Sandu Ştefan anunţă două noi pieţe volante în Timişoara. Ce nelămuriri are şeful de la Pieţe, Victor Ştefan

1
DISTRIBUIȚI

piata volanta 1

Două noi piețe volante noi ar putea fi de deschise la Timișoara, în vreme ce programul pieţei deja existente la Casa Tineretului ar putea fi extins cu încă o zi. Anunțul a fost postat de consilierul PDL Sandu Șefan pe pagina sa Facebook.

„În urma discuțiilor cu domnul Robu, la solicitarea mai multor timișoreni, dar și producători, am decis că în prima ședința de consiliu să propunem modificarea orarului de funcționare pentru Piață volantă Timișoara astfel: în fiecare zi de miercuri între orele 7 – 20;  în fiecare zi de sâmbătă între orele 7 – 14. De asemenea vom propune că următoarele locații pentru asemenea piețe să fie cartierele Steaua și Lipovei.


Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei ce oferă spre vânzare produse rămân neschimbate: producători locali de legume și fructe. Nu sunt acceptați sub nicio formă revânzatori sau cei care nu oferă suficiențe garanții asupra provenienței produselor. Pentru a se evită denaturarea scopului acestei piețe se vor intensifică și controalele”.

Şeful de la Pieţe, Victor Ştefan, ne-a declarat că deocamdată nu ştie locaţiile în care vor fi amenjate noile pieţe volante, ba mai mult, că a aflat informaţia din presă. Acesta spune că aşteaptă un nou plen pentru ca programul de la Casa Tineretului să fie prelungit şi pentru ca noile pieţe să fie aprobate. Totuşi, şeful de la pieţe susţine că vor trebuie definitivate şi alte aspecte. Mai exact, acesta atenţionează că şi pieţele noi vor trebui să funcţioneze fără mese, pentru ca acolo să nu se petreacă altfel de activităţi în zilele libere, şi că totodată trebuie lămurit cine plăteşte toaletele ecologice şi ridicarea gunoiului de căte Retim.

1 COMENTARIU

  1. si tot din presa, sa afle domnul Stefan ca in spatiul inchis din Piata Cartan, respectiv hala de carne, branza etc se intra cu bicicletele. Cumparatorii nu gasesc nimic rau sa „parcheze”bicicleta in incinta sau chiar sa parcurga standurile impreuna cu bicicleta. Si culmea nici un astfel de biciclist nu este tanar, asta apropos de ätitudinea”atat de criticata a ciclistilor tineri, ci toti, Da, i-am observat, erau trecuti bine de varsta a 2a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.