Autocar cu 20 de pasageri implicat într-un ACCIDENT rutier. Două ambulanţe şi...

Autocar cu 20 de pasageri implicat într-un ACCIDENT rutier. Două ambulanţe şi două echipaje SMURD au plecat la faţa locului UPDATE În ce stare sunt pasagerii

0
DISTRIBUIȚI

smurdUn grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puţin timp de o şosea din vestul ţării. Un autocar în care se aflau aproximativ 20 de persoane și un autoturism au fost implicate într-un accident rutier produs la Lipova, pe DN7, potrivit aradon.ro La fața locului au fost trimise două ambulanțe, una de la Lipova și cealaltă de la Arad și două autospeciale SMURD.

autoc-340x255UPDATE Autocar care transporta muncitori în Spania se îndrepta spre vama Nădlac, iar între Milova și Șoimuș, din direcția opusă a apărut un autoturism marca Renault și a lovit autocarul, potrivit specialarad.ro.

Șoferul autoturismului cu numere de Cehia a intrat pe contrasens, dar nu a mai avut ce să facă.


Acesta a  tras puternic de volan în stânga, lucru ce a dus la răsturnarea autocarului într-un șanț. Doar doi dintre pasagerii autocarului au fost ușor răniți, aceștia fiind transportați  la Spitalul Județean Arad. La fața locului au ajuns  mai multe echipaje de poliție și Serviciul de descarcerare. Ulterior, un alt autocar a ajuns în zonă și a preluat pasagerii ca să îi ducă la destinație.

Din cauza accidentului, circulația pe DN7 a fost oprită mai bine de două ore pe o rază de aproximativ cinci kilometri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.