Primarul Nicolae Robu se laudă cu o scrisoare primită de la „un...

Primarul Nicolae Robu se laudă cu o scrisoare primită de la „un cetăţean din Leipzig”. De ce îi numeşte „limitaţi” pe unii timişoreni

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 205

Atacat dur zilele trecute de premierul Victor Ponta care l-a numit „buclucaş”, primarul Nicolae Robu a ieşit astăzi în faţa presei cu o replică. Aceasta a prezentat o scrisoare primită de la un cetăţean din Leipzig care îl informa că ideea de a amenaja un metrou în Timişoara nu este nici pe departe una absurdă, că oraşul în care locuieşte este la fel de mic şi prezintă un astfel de sistem de transport.


Bucuros edilul a citit scrisoarea şi a spus că ducerea în subteran a unor linii de cale ferată pentru trenuri S-Bahn nu e ceva ieșit din comun la noi: „Atât de limitați sunt unii încât li se pare că o astfel de idee este ceva fantasmagoric. Eu am explicat care e concepția mea, că nu mai e vorba de o rețea de metrou la Timișoara”.

Întrebat cum comentează atacul premierului, edilul şef a spus că „eu sunt om serios, nu comentez luările la mişto, nu cobor la nivelul acesta. Cine m-a luat la mişto? Aaaa…Ponta… nu e nicio problemă, e dreptul dânsului! Eu las ceva în urmă şi nu fac niciun comentariu la adresa aprecierilor faţă de mine. De mult mi-am luat angajmentul că nu mai dau că dacă dau mi-am dovedit că dau tare”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.