O nouă PROMISIUNE marca Robu, pentru finalizarea subpasajului de la Michelangelo. Când...

O nouă PROMISIUNE marca Robu, pentru finalizarea subpasajului de la Michelangelo. Când vor începe lucrările și ce operaţiuni mai sunt de făcut

2
DISTRIBUIȚI

robu pe michelangelo

Edilul şef al Timişoarei, Nicolae Robu, este în final mulţumit de prognoza meteo, după luni de amânări.


Întrebat când ar putea fi reluate lucrările la subpasaj, Robu a declarat că „probabil că luni voi da ordinul de începere a lucrărilor. Voi consulta prognoza meteo, am văzut că săptămâna viitoare se anunţă chiar şi şase grade noaptea”.
Cu toate că lucrările ar putea fi reluate, subpasajul nu va fi deschis în mai puţin de trei săptămâni.”La Michelangelo trebuie făcută hidroizolaţia pe bucata care nu a apucat să se facă înainte de venirea ierinii, asta înseamnă porţiunea acoperită. Hidroizolaţia acolo va fi făcută cu o folie mai specială, care necesită temperaturi de minim cinci grade Celsius pentru ca ea să capete aderenţă suficientă încât să nu fie probleme în timp şi peste acea folie va veni hidroizolaţia obţinută care se fac de la orice construcţie. După ce se termină aceste operaţiuni succesive se va trece la operaţiunile de asfaltare. Pentru hidroizolaţie e nevoie de o săptămână, cel mult două săptămâni. Când voi da ordinul de începre a lucrărilor veţi vedea şi termenele”, a mai spus Robu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.