Un bărbat a fost chemat de prieteni la un chef, iar apoi...

Un bărbat a fost chemat de prieteni la un chef, iar apoi a fost rupt în bătaie chiar sub privirile TERIFIATE ale copilului și soției. Ce motiv josnic au avut bătăușii

3
DISTRIBUIȚI

bataie

A fost chemat de un prieten vechi la un chef și în loc de distracție a fost lovit și când a leșinat i s-au furat 2.000 de lei și 200 de euro. Totul s-a întâmplat sub ochii iubitei și a copilul său minor care au tras o sperietură cumplită.

Șase persoane sunt audiate pentru tâlhărie la sediul Poliției Petrila după ce un tânăr de 26 de ani a reclamat că a fost lovit, și cât era leșinat, i s-au furat 2.000 de lei și 200 de euro, apoi atacatorul a plecat împreună cu cinci prieteni, cu două mașini spre Craiova, fiind opriți de un filtru de poliție în județul Gorj. “Poliţia Oraşului Petrila a fost sesizată telefonic despre faptul că un tânăr în vârstă de 26 de an în timp ce se afla într-o locuință a fost lovit şi i s-a sustras suma de 200 de euro şi 2.000 de lei.


Persoana vătămată le-a declarat poliţiştilor faptul că noaptea trecută a fost sunat de către un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Rast, judeţul Dolj, care se afla în locuinţa unui bărbat din Petrila, la o petrecere, care l-a invitat la chef, împreună cu familia. Persoana vătămată a acceptat invitaţia, întrucât cei doi se cunoşteau de mulţi ani, şi, împreună cu concubina şi fiul lor minor, s-a deplasat la locuinţa indicată. Ajuns la adresa unde avea loc petrecerea, în momentul în care a pătruns în sufrageria apartamentului, tânărul în vârstă de 19 ani i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu pumnul în zona capului, acesta căzând şi pierzându-şi cunoştinţa. Ulterior, suspectul i-ar fi sustras persoanei vătămate 200 de euro şi 2.000 de lei, după care a plecat din locuinţă, însoţit alte cinci persoane, urcând în două autoturisme şi părăsind localitatea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nițu. Cei șase au plecat spre Craiova, însă pe drum mașinile au fost oprite în trafic de polițiști.
“Cele șase persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Petrila în vederea audierii şi a stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta reclamată. Poliţiştii vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, în funcţie de probatoriul administrat urmând a fi luate măsurile prevăzute de lege”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Foto: Arhivă

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.