Mesajul plin de DISPREȚ al timișorenilor la adresa „primarului drujbă” Robu: ”CtitoROBU,...

Mesajul plin de DISPREȚ al timișorenilor la adresa „primarului drujbă” Robu: ”CtitoROBU, tu când te OPRESCU?” Când se vor întâlni nemulțumiții

0
DISTRIBUIȚI

11797974_10153152771734531_1072045324_n

Timișorenii reacționează constant împotriva primarului, care este departe de așteptările lor. Lupta se duce prin mesaje inteligente, bine plasate, ca să atragă atenția.

La o zi după ce din ordinul edilului au fost secerați de drujbe teii sănătoși de la Gara de Nord, un mesaj ironic, fin, a apărut pe mai multe semne de circulație din oraș. Aceasta întreabă: ”ctitoROBU, tu când te OPRESCU?”
În trecut Timișoara a fost umplută de stencil-uri în care Robu și Ceușescu sunt prezentați alăturat, cu mesajul că actualul edil este urmașul fostului dictator.

Duminică, timișorenii nemulțumiți de tăierile de arbori din Timișoara sunt așteptați la o întâlnire nonformală, menită să găsească soluții.


Evenimentul ”Opriți atacul drujbelor asupra Timișoarei și cereți demisia lui Nicolae Robu din funcția de primar” a fost lansat pe rețele de socializare. ”Pentru cei care s-au saturat sa se plângă pe FB despre dezastrul din jur si sa asiste pasiv la ritmul infernal cu care primăria lui Nicolae Robu distruge prezentul, trecutul si viitorul acestui oraș, va propun sa ne întâlnim în zilele de Duminica – la ora 20:00, în Parcul Catedralei, sa ne cunoastem si sa facem ce trebuie făcut ca să oprim demența ce a cuprins orașul în care trăim”, anunță organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.