Trei formaţii timişorene participă la finala naţională a concursului GBOB România

Trei formaţii timişorene participă la finala naţională a concursului GBOB România

0
DISTRIBUIȚI

gbobTrupele timişorene Grave For Sale, Sonatic şi The Case vor participa la finala naţională a consursului GBOB România, care va avea loc sâmbătă 19 decembrie, la Râmnicu Vâlcea.

„Cele mai bune formații ale anului vor urca pe scenă pentru un spectacol de cinci ore, două trupe venind de la Oradea, două din Cluj-Napoca, una de la Târgu Mureș, una din Botoșani una de la Iași, două din Sibiu, trei din Timișoara, două din București, una de la Craiova, două de la Brașov, una din Lupeni (HD) și una din orășelul Senta din Banatul sârbesc“, au anunţat organizatorii concursului.

Alături de cele trei trupe timişorene, în finala concursului vor mai participa Vespera (Cluj), Face Today (Odorheiu Secuiesc), I’m The Trip (Sibiu), Invader (Lupeni), Basska (Bucureşti), The Purple Dandies (București), Baby Elvis (Oradea), N.O.R. (Oradea), Wildchild (Sibiu), Anemic Disco (Brașov), FUNKorporation (Cluj), The Pinwheels (Tg.Mureș), The Kryptonite Sparks (Botoșani), Nouă Ani Lumină (Iași), No Antidote (Craiova), Hteththemeth (Brașov) şi Sequence (Senta, Serbia).

„La ediția din 2015 a concursului GBOB România au urcat pe scenă 103 formații în 9 Semifinale regionale (două dintre acestea desfăşurându-se în Timişoara), iar 24 de persoane angrenate în domeniul muzical au participat în cele nouă jurii organizate în centrele culturale importante din toată țara și (pe lângă desemnarea finalistelor) au acordat 49 de premii la 36 de grupuri muzicale diferite! Pe lângă asta, nu a existat etapă de concurs în care toate formațiile înscrise să nu beneficieze de vouchere de reducere la un magazin de instrumente muzicale, un studio de înregistrare sau un magazin de muzică specializat pe viniluri“, au mai precizat organizatorii concursului.

Prima semifinală a concursului care a avut loc în Timişoara s-a desfăşurat în data de 8 octombrie la terasa D’Arc pe mal, unde au urcat pe scenă A.L.L.


Friends Band (Timișoara), Big Time Band (Timișoara), Flare (Timișoara), Grave for Sale (Timișoara), No Antidote (Craiova), Peregrinii (Timișoara), Pragu’ de Sus (Timișoara) şi Vest (Timișoara). Cea de-a doua semifinală din oraşul nostru a concursului GBOB România s-a desfăşurat în 29 octombrie la clubul Daos, unde au urcat pe scenă nu mai puţin de 14 formaţii: Concrete (Buziaş), Virrasztok (Ungaria), Mere (Timişoara), Overtone (Jimbolia), Sonatic (Timişoara), Dungaree (Ungaria), Anima Draconis (Timişoara), Apocalips (Sânnicolau Mare), Sequence (Serbia), The Case (Timişoara), Birds (Ungaria), twoas4 (Italia), Poşta Mare (Timişoara) şi Different Class (Timişoara).

Formaţia care va câştiga finala naţională a concursului care va avea loc la Aby Stage Bar în Râmnicu Vâlcea, va reprezenta România la Finala Mondială a concursului GBOB care va avea loc la Berlin, anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.