Incident violent petrecut sub ochii trupelor speciale chiar înainte de miezul nopţii....

Incident violent petrecut sub ochii trupelor speciale chiar înainte de miezul nopţii. Vezi care a fost cel mai fastuos moment al revelionului 2016 de la Timişoara GALERIE FOTO şi VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

 

artificii revelion 2

Frigul a fost cel mai mare duşman al revelionului 2016, timişorenii îndurându-se să iasă în Piaţa Operei doar aproape de miezul nopţii ca să vadă jocurile de artificii. Autorităţile au fost în schimb pregătite pentru ce e mai rău – mascaţii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale al Poliţiei Timiş au stat non-stop cu pistoalele automate la gât pregătiţi să intervină în „buza” pieţei, în timp ce jandarmii de la Antitero s-au postat în spatele scenei. Pe lângă ei patrulele numeroase din jandarmi şi poliţişti în uniformă plus alţii în civil. Mascaţii au fost asaltaţi cu cereri de a face poze cu petrecăreţii, cea mai dezamăgită de refuzul poliţiştilor în misiune fiind o rusoiacă, care rupea câteva cuvinte în română.

Singurul incident violent s-a petrecut chiar sub ochii celor de la SAS. Şoferul unui microbuz a vrut să plece din piaţă şi a dat cu spatele fără să observe că a oprit un taxi din care coborau mai mulţi tineri. Una dintre fete s-a trezit cu piciorul strivit de uşa taxiului după ce microbuzul l-a lovit. „Nu i-am văzut că au oprit. Cum de s-au oprit chiar să-i nu-i văd”, a comentat şoferul microbuzului. Imediat a fost chemat un echipaj de la ambulanţă care a dus victima la spital, iar cei de la Poliţia Rutieră au început cercetările. Pompierii au avut bătăi de cap cu lampioanele aprinse care au căzut pe te miri unde. Una dintre torţele zburătoare a aterizat pe copertina restaurantului Loyd care s-a aprins, dar focul a fost observat la timp şi a fost stins rapid de cei din local până să ajungă pompierii.

După ce Phaser a încercat să dezmorţească atmosfera, cei de la Cargo, proaspeţi cetăţeni de onoare ai Timişoarei, au trezit lumea la viaţă până la miezul nopţii. Cei mai mulţi dintre timişoreni s-au dus direct în zona Catedralei pentru a vedea jocurile de artificii. Jerbele de foc au durat zece minute şi i-au încântat pe privitori, care l-au catalog ca fiind cel mai frumos din ultimii ani.


Circulaţia în zona centrală a fost blocată câteva zeci de minute până miile de timişoreni au plecat din centru pentru a continua distracţia în alte părţi.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.