Operaţiunea PNL „ascunde-l pe Alin Popoviciu”, demascată de PSD Timiş. De ce...

Operaţiunea PNL „ascunde-l pe Alin Popoviciu”, demascată de PSD Timiş. De ce spun pesediștii că timișenii sunt escrocați

1
DISTRIBUIȚI

freddy simonis 3

Alin Popoviciu, candidatul PNL la Consiliul Judeţean Timiş este ascuns pe lista PNL, fiind de altfel singurul candidat din țară care nu are afiș din postura de candidat la șefia unui județ- asta acuză pesediştii Cătălin Tiuch – deputat şi Alfred Simonis – consilier local şi şef al TSD Timiş.

Cum se desfăşoară Operaţiunea PNL „ascunde-l pe Alin Popoviciu”

„În acest sens chiar nu ne imaginam că o majoritate covârşitoare a timişorenilor îl pot alege pe Alin Popoviciu, chiar dacă el este ascuns atât de bine pe lista PNL. PSD Timiş şi-a asumat transparent candidaţii chiar şi pe cei de pe poziţii neeligibile şi venim deschişi în faţa oamenilor. În fiecare zi facem deplasări în judeţ împreună cu Sorin Grindeanu prezentându-ne candidaţii. Nu putem să spunem acelaşi lucru despre PNL, pentru că Alin Popoviciu nu are nici măcar afiş electoral.


Aceasta cred că este o minciună în faţa electoratului timişean”, a atenţionat Tiuch.

Simonis a mai mers mai deprte şi a acuzat că la mijloc ar fi vorba de o strategie complexă.

„Noi am aflat chiar că există o operaţiune şi o strategie de campanie la PNL Timiş, operaţiunea se numeşte «ascunde-l pe Popoviciu». Spune şi Cătălin că candidatul PNL la şefia CJT nu are afiş. Este singurul candidat din ţara asta şi am verificat cu colegii mei de la PSD dacă mai există undeva un candidat la şefia consiliului judeţean care să nu aibă afiş. De asemenea, nu există niciun fel de pliant sau material în care Alin Popoviciu să se afişeze cu Nicolae Robu şi invers. Mă întreb de ce se ascund unul de altul, de ce le este ruşine unul de celălalt. Toată campania se bazează pe ascunderea trecutului pedelist”, a acuzat şeful TSD Timiş.

Simonis a amintit că Alin Popoviciu este cercetat în dosarul închierii spaţiilor de la Aeroportul Timişoara, şi a comentat şi de afacerea terenurilor de sport ilegale din Dumbrăviţa. „Cel mai grav lucru este că încearcă să păcălească timişorenii, ba chiar excrocarea lor. Nu mă mir că Alin Popoviciu încearcă să excrocheze pe cineva, dar mă mir că Nicolae Robu este de acord ca împreună cu Alin Popoviciu să excrocheze timişorenii. Un lucru e cert. Pe lista PSD în Timiş nu găsiţi oameni corupţi, oameni suspecţi de a fi corupţi sau oameni timişi în judecată, iar un alt lucru este cert, că la PNL Timiş începând cu capul de listă există mari semne de întrebare, că există oameni timişi în judecată şi oameni corupţi. Aceasta este diferenţa clară între cele două liste”, a mai spus pesedistul despre candidatura lui Alin Popoviciu.

1 COMENTARIU

  1. De parca Robu cand a castigat mandatul de primar n a fost ascuns de PNL de stiam ce perle este in stare sa emita garantat nu ajungea primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.