Cetățean francez, judecat pentru trafic de migranți la frontiera de vest a...

Cetățean francez, judecat pentru trafic de migranți la frontiera de vest a României. Vezi cum proceda

0
DISTRIBUIȚI

refugiati

Francezul Ilyas Ghulam Hasnain va fi judecat la Arad pentru trafic de migranți și fals de identitate. Acesta a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, după ce a fost prins traficând migranți cărora le făcuse acte false, peste graniță.

Procurorii arată că, pe 12 octombrie 2015, Ilyas Ghulam Hasnain a fost depistat la Curtici în timp ce ajuta un grup de transfugi.


„În jurul orelor 14:40, organele poliţiei de frontieră Curtici – cu ocazia controlului efectuat pe sensul de ieşire din România, în trenul IC nr. 74-1 Transilvania – i-au depistat pe cei trei migranţi (în persoana inculpaţilor Ali Mubarik, Ali Akhtar şi Niaz Muhammad Zahid – cetăţeni pakistanezi), iar inculpatul i-a condus cu un autoturism închiriat până în localitatea Arad şi apoi i-a însoţit pe aceştia în trenul IC 74-1, cu destinaţia Budapesta, pentru a le înmâna acte de identitate eliberate pe numele altor persoane în scopul legitimării acestora la punctul de frontieră”, au transmis procurorii.

Francezul va fi judecat de judecătorii Tribunalului Arad.

Foto: Adrian Pîclișan (arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.