CS Informatica Timișoara s-a despărțit de un jucător exponențial după derby-ul cu...

CS Informatica Timișoara s-a despărțit de un jucător exponențial după derby-ul cu Deva. Vezi anunțul surprinzător al clubului

0
DISTRIBUIȚI
Start dezamăgitor pentru trupa lui Robert Lupu
Florin Matei (foto, dreapta)

Informatica Timișoara nu va mai conta pe serviciile unui jucător internațional care nu lipsea de obicei din echipa de start. Clubul alb-violet de futsal din Liga I a anunțat despărțirea de comun acord de Florin Matei, unul dintre cei mai ”vocali” elevi ai lui Robert Lupu.

Anunțul clubului în plin sezon surprinde, mai ales după ce Florin Matei a evoluat la începutul săptămânii în remiza, scor 2-2, cu Autobergamo Deva. ”CS Informatica Timișoara și internaționalul Florin Matei au încheiat azi relațiile contractuale, cele două părți reziliind înțelegerea pe cale amiabilă.


Florin Matei a fost un jucător important în cele aproape două sezoane cât a evoluat în tricoul alb-violet și a contribuit serios la performanțele CS Informatica Timișoara. De astăzi, însă, drumurile noastre se despart. Îi mulțumim lui Florin Matei pentru dăruință, pentru efortul depus în slujba formației noastre și îi dorim mult succes în carieră”, se arată în comunicatul CS Informatica.

Recent Florin Matei a răbufnit în cadrul unei conferințe de presă, în care era prezent și antrenorul-jucător Robert Lupu. Acum fostul jucător al Informaticii, Matei l-a atacat inclusiv pe patronul Gabriel Lungu, dar în special pe fostul manager sportiv Ioan Cărăbaș, pe care îi considera vinovați (parțial) pentru rezultatele echipei. ”Nu cred că Robert i-a adus, domnul Gabi Lungu, fără întrebări, nu știu. Domnul Gabi Lungu a făcut echipa, dar dacă o faci te bagi unde nu te pricepi? S-a băgat foarte mult și părerea mea de aceea sunt și aceste rezultate”, spunea printre altele Florin Matei, care făcea referiri critice la adresa internaționalilor sârbi aduși în vară.

Informatica Timișoara ocupă doar locul 5 în Liga I de futsal și joacă luni, de la ora 18, pe teren propriu, în Sala ”Constantin Jude”, cu Dunărea Călărași, locul 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.