Un festival de improvizație și teatru devine tradiție la Timișoara. Vezi când...

Un festival de improvizație și teatru devine tradiție la Timișoara. Vezi când are loc a 10-a ediție

0
DISTRIBUIȚI

Ediția din acest an a Festivalului Internațional Francofon de Improvizație și Teatru Universitar din Timișoara (FIFITUT), care se va desfășura între 10 și 13 aprilie, este una aniversară, căci se împlinesc zece ani de când acest eveniment este prezent în oraș.

Timp de patru zile, spectatorii vor avea prilejul de a descoperi limba franceză într-un alt context și de a se amuza alături de improvizatori din alte orașe ale României dar și din alte țări. Vor fi prezente la Timișoara trupe de teatru ale universităților din București, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Craiova, Iași și Timișoara, din Franța și Serbia, care reunesc 30 de actori din România și zece din străinătate iar arbitrajul meciurilor de improvizație va fi asigurat de doi actori de la trupa de teatru „Mosaïque des sens” din Toulouse și de un actor din Belgia.

Luni, în Aula Magna a Universității de Vest va avea loc Marele cabaret al improvizației, iar marți Cabaretul improvizației studențești.


Miercuri sunt programate meciuri de improvizație ale trupelor din România iar joi se va desfășura Finala FIFITUT 2017. Toate spectacolele, care se desfășoară în limba franceză, încep la ora 18.00, iar accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.