Informatica Timișoara, cu un pas în semifinalele Ligii I. Când se dispută...

Informatica Timișoara, cu un pas în semifinalele Ligii I. Când se dispută jocul 2 din play-off cu Dunărea Călărași

0
DISTRIBUIȚI
Savio, în acțiune la finala Cupei

Câștigătoarea Cupei României la futsal s-a impus clar astăzi în deplasarea de la Călărași. CS Informatica Timișoara a trecut de localnica Dunărea cu 6-0 și a luat astfel o opțiune importantă pentru ajungerea în careul de ași al Ligii I.


”Dublele” lui Simic și Savio, precum și reușitele lui Rakic și Felipe, au conturat scorul final.

Informatica s-a impus la scor pe terenul Dunării Călărași, locul 5 în sezonul regular. În ciuda diferenței mari de pe tabelă la pauză scorul a fost doar 2-0 pentru oaspeții de pe Bega. Sârbii Milos Simic și Stefan Rakic au înscris în primele șase minute. În partea a doua și-au intrat în rol și brazilienii pregătiți de Robert Lupu. Mai întâi Felipe Oliveira (min. 25), apoi Savio Valadares – cu două reușite consecutive, au mărit ecartul. Ultimul gol i-a aparținut lui Simic, care a înscris în poarta lăsată liberă de gazde pentru un om în plus pe teren.

Meciul 2 al sfertului de finală dintre Informatica și Dunărea se dispută luni, 24 aprilie, de la ora 18,00, în Sala ”Constantin Jude”. În cazul în care ar câștiga oaspeții, meciul 3, decisiv, va avea loc tot în Banat.

Lupu și compania, în play-off-ul pentru Euro 2018

Călărașiul are un public cunoscător de futsal. În orașul de la Dunăre a disputat recent naționala pregătită de Robert Lupu, cel care e antrenor-jucător și la timișoreni, jocurile din grupa de calificare la Europeanul de futsal din Slovenia. Din păcate ”tricolorii” au pierdut cu favorita Portugalia, dar vor participa la barajul de calificare din luna septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.