ALCOOLUL l-a băgat în şanţ pe un şofer, puţin după miezul nopţii....

ALCOOLUL l-a băgat în şanţ pe un şofer, puţin după miezul nopţii. Vezi care au fost urmările accidentului

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a început săptămâna în… şanţ. A fost nevoie de intervenţia pompierilor şi a poliţiei rutiere pentru a constata incidentul şi a-l ajuta pe acesta să iasă din încurcătura nefericită.

Amețit bine, bărbatul în vârstă de 27 de ani a pierdut controlul volanului, fiind pe DN6, pe raza localităţii Lovrin, şi a ajuns în şanţ. Testat cu aparatul etilotest la apariţia poliţiştilor rutieri, acestuia i-a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, alegându-se şi cu un dosar penal.


Din partea Subunităţii de Pompieri Sânnicolau Mare s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Şoferul era singur în maşină, incidentul având loc în jurul orei 00.30.

„Un bărbat de 27 de ani a condus un autoturism pe DN6, în localitatea Lovrin iar la un moment dat a pierdut controlul autovehiculului intrând într-un şanţ. În urma testării şoferului cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal”, a transmis Ancuţa Morariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.