Accidente pe bandă rulantă în Banat: condusul în stare de EBRIETATE produce...

Accidente pe bandă rulantă în Banat: condusul în stare de EBRIETATE produce victime

0
DISTRIBUIȚI

Încă o dată, dacă nu ar fi fost îndeajuns din multitudinea de accidente rutiere rezultate din pricina alcoolului, s-a dovedit că şofatul în stare de ebrietate poate fi letal pentru conducătorii auto şi pasagerii care se încumetă să urce în autoturismele conduse de aceştia. În ultimele două zile în Caraş-Severin au fost înregistrate trei accidente din cauza consumului de alcool la volan.

În urmă cu două zile, în data de 14 mai, în jurul orei 14.20, un tânăr de 25 de ani din Rusca Montană a avut parte de un incident pe DN 68, în timp ce se afla între localităţile Iaz şi Caransebeş. Aflat la kilometrul 5, şoferul a efectuat o manevră de depăşire fără să se asigure, intrând pe contrasens şi, implicit, în coliziune cu o altă maşină care circula regulamentar.

La sosirea poliţiştilor tânărul a fost testat cu aparatul etilotest iar valoarea rezultată a fost de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Şoferul care a provocat accidentul a fost transportat la spitalul din Caransebeş pentru recoltarea probelor biologice.

În aceeaşi zi, de această dată în jurul orei 16.25, un bărbat de 39 de ani din Berzovia, aflat pe DN 58B, între Bocşa şi Reşiţa, a pierdut controlul volanului kilometrul 6+100 şi s-a răsturnat. Femeia aflată în dreapta sa a fost transportată la spitalul din Reşiţa pentru îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului a rezultat o valoare de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi ieri, la lăsarea serii, în jurul orei 20.00, un bărbat din Reşiţa, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Republicii din Bocşa, la intersecţia cu strada Caraşului, a fost lovit în partea laterală de un biciclist de 50 de ani din Bistriţa Năsăud. La fel, biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, iar valoarea rezultată a fost de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, acesta a fost rănit grav, iar un minor aflat pe scaunul din spate al maşinii, a suferit răni uşoare.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.